Back to top
Καλωσορίσατε!

Από το 1983, στην AGRIS, δημιουργούμε μία νέα προοπτική για την Ελλάδα και ένα πεδίο Λαχανοκομικής δραστηριότητας χωρίς σύνορα με αξία για όλους. Φιλοδοξία μας είναι να αποτελούμε την πρώτη επιλογή των πελατών μας προσφέροντας ολοκληρωμένες Λαχανοκομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Στόχος μας, να είμαστε μία σύγχρονη, δυναμική εταιρεία Λαχανοκομίας. Θέλουμε να διατηρούμε μία ηγετική θέση στην αγορά με καθοριστική παρουσία στην Ευρώπη. Να αριστεύουμε στην έρευνα και στην ποιότητα των προϊόντων που παράγουμε.

Να λειτουργούμε με τις βέλτιστες πρακτικές για το περιβάλλον και την κοινωνία. Να επενδύουμε στις πιο σύγχρονες υποδομές και τους πιο άξιους ανθρώπους. Και να προσφέρουμε βέβαια, το καλύτερο περιβάλλον εργασίας. Για να τα πετύχουμε  όλα  αυτά, υλοποιούμε ένα συνολικό στρατηγικό σχέδιο εξέλιξης. Ανταποκρινόμαστε στις ραγδαίες αλλαγές που γίνονται στον κλάδο μας. Και είμαστε περήφανοι, γιατί μετά από τρεις δεκαετίες είμαστε η μόνη εξειδικευμένη εταιρεία στον τομέα μας, δυνατοί, αφοσιωμένοι, καινοτόμοι. 

200

ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ
ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

6

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ
Ν.Α. ΕΥΡΩΠΗ

40

ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ
ΜΟΝΑΔΩΝ

10

ΠΡΟΤΥΠΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ
ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΦΥΤΩΝ

100

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
ΣΠΟΡΟΦΥΤΑ ΕΤΗΣΙΩΣ

12

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ
ΣΠΟΡΟΦΥΤΑ ΕΤΗΣΙΩΣ

3

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΕ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ
ΛΑΧΑΝΟΚΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ
ΤΗΣ Ν.Α. ΕΥΡΩΠΗΣ

164

EΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

70

ΓΕΩΠΟΝΟΙ

Αποκλειστική αντιπρόσωπος της HM Clause σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Ρουμανία

SIS

Βασικός συνεργάτης αντιπροσώπευσης για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία

Πιστοποιητικά

Η Λαχανοκομία, αξία για όλους

Η δραστηριότητά μας στην AGRIS περιλαμβάνει την έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την εμπορία πολλαπλασιαστικού υλικού, καθώς και την Αλυσίδα Λαχανοκομίας AGRIS που περιλαμβάνει συμβουλευτικές υπηρεσίες καλλιέργειας και συμβολαιακής γεωργίας.

Ποιότητα, Ασφάλεια, Σταθερότητα Προϊόντος και Αξιοπιστία παράδοσης του ορίζουν την εξυπηρέτησή μας και εγγυώνται την άριστη συνεργασία μαζί μας. Η παραγωγή ποιοτικών λαχανικών ενισχύει τη σωστή διατροφή, αλλά και την ανταγωνιστικότητα. Συμβάλλει στην ατομική, αλλά και την κοινωνική υγεία.

Αυτό θα πει αειφορία και στην AGRIS είναι ο πυρήνας της εταιρικής μας κουλτούρας που αποφέρει καρπούς σημαντικότερους από την ίδια την εταιρεία, καθώς οδηγεί στην πραγματική ανάπτυξη και δημιουργεί αξία για όλους.

Με αυτή την ολιστική φιλοσοφία αντιμετωπίζουμε κάθε τομέα του κλάδου μας αναπτύσσοντας προϊόντα και υπηρεσίες Λαχανοκομίας που υπηρετούν κάθε κρίκο της αλυσίδας αξιόπιστα και ποιοτικά.

Στις ανάγκες των παραγωγών, της αγοράς και των καταναλωτών για καλές σοδειές, τεχνογνωσία και ποιοτικά λαχανικά, η AGRIS απαντά με εγγυημένο πολλαπλασιαστικό υλικό και λύσεις που ενισχύουν τις συνεργασίες, στηρίζουν τη φύση και βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητα του κλάδου.

Συγκεκριμένα:

 • Εξετάζει τα ιδιαίτερα βιοκλιματικά χαρακτηριστικά που παρουσιάζει ένας τόπος, δημιουργεί και προτείνει εξειδικευμένες και προσαρμοσμένες λύσεις επωφελείς για το περιβάλλον, τον παραγωγό, τον καταναλωτή και άρα την κοινωνία.

 • Εισάγει και διαθέτει τα πιο παραγωγικά υβρίδια Λαχανομίας.

 • Παράγει και διαθέτει αξιόπιστα σπορόφυτα – αυτόριζα, εμβολιασμένα, διστέλεχα, υδροπονικά φυτά.

 • Διασυνδέει την αγροτική παραγωγή με τις αγορές, με συμφωνίες Συμβολαιακής Γεωργίας.

 • Καθοδηγεί τους παραγωγούς με υπεύθυνες τεχνικές συμβουλές.

 • Εξυπηρετεί συνολικά προσφέροντας μία ολοκληρωμένη πρόταση Λαχανοκομίας που διασυνδέει τους κρίκους της αλυσίδας και ενισχύει την αειφορία.

 • Συμβάλλει στην έρευνα και το μέλλον της Λαχανοκομίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Δυναμικό Πλάνο Επενδύσεων

Μέσα στα τελευταία έξι χρόνια ένα επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 6.000.000 ευρώ αποδίδει καρπούς, μεταμορφώνοντας την AGRIS στον κυρίαρχο παίκτη της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στον κλάδο της Λαχανοκομίας. 

Στόχοι της επενδυτικής στρατηγικής μας είναι: 

 • η πρωτοπορία στο πολλαπλασιαστικό υλικό μέσω της επιστημονικής έρευνας και του διαρκούς εκσυγχρονισμού
 • η επέκταση και εδραίωση στις αγορές του εξωτερικού
 • τα θετικά νούμερα και η οικονομική ανάπτυξη
 • η εξέλιξη του κλάδου μας  

Μέχρι σήμερα, σημαντικά κεφάλαια έχουν επενδυθεί στις οργανωτικές δομές της εταιρείας, αλλά και στη βελτίωση της παραγωγής.

 • Εκσυγχρονίσαμε την πρώτη παραγωγική μονάδα της εταιρείας στο Κλειδί Ημαθίας με:
  • τη δημιουργία δέκα πρότυπων σταθμών επούλωσης εμβολιασμένων σποροφύτων
  • και νέα συστήματα θέρμανσης, άρδευσης, αραίωσης φυτών και παρακολούθησης της παραγωγής
 • Κατασκευάσαμε νέα μονάδα παραγωγής σποροφύτων στην Ιεράπετρα Κρήτης
 • Ολοκληρώσαμε την επάνδρωση με εξειδικευμένο προσωπικό των θυγατρικών AGRIS Bulgaria και AGRIS Romania
 • Δημιουργήσαμε νέο επισκέψιμο Πειραματικό Σταθμό στην Τριφυλία Μεσσηνίας