Back to top
Mirë se erdhët!

Që nga viti 1983, në AGRIS, ne kemi krijuar një perspektivë të re për Greqinë dhe një fushë me perime pa vlera për të gjithë. Ambicia jonë është të jemi zgjedhja e parë e klientëve tanë duke ofruar shërbime të integruara me perime të një cilësie të lartë. Qëllimi ynë është të jemi një kompani moderne, dinamike e perimeve. Ne duam të mbajmë një prani udhëheqëse të tregut në Evropë. Të shkëlqejmë në hulumtimin dhe cilësinë e produkteve që prodhojmë. Të punojmë me praktikat më të mira për mjedisin dhe shoqërinë. 

Të Investojmë në infrastrukturën më moderne dhe më njerëzit më të denjë. Dhe për të ofruar, natyrisht, ambientin më të mirë të punës.
Për ta arritur këtë, ne jemi duke zbatuar një plan gjithëpërfshirës të zhvillimit strategjik. Ne i përgjigjemi ndryshimeve të shpejta që po ndodhin në industrinë tonë. Dhe jemi krenarë, sepse pas tre dekadash jemi e vetmja kompani e specializuar në fushën tonë, e fortë, e përkushtuar, inovative.

 

200

HEKTAR PRONE TOTALE

6

NDERTESA TË NDRYSHME
INSTALIMET NË EVROPËN JL


4

HEKTAR ME NJËSI PRODHIMI

10

KABINA ORIGJINALE PËR
HULUMTIMIN E BIMEVE TË VAKSINUARA

100

MILIONA
FIDANË VJETOR


12

MILIONA ME
FIDANE TË VAKSINUARA VJETOR


3

STACIONET EKSPERIMENTALE NË
ZONA TË NDRYSHME TË
EVROPËS JL

164

PUNONJËS

70

AGRONOM

Përfaqësues ekskluziv i HM Clause në Greqi, Bullgari, Rumani dhe Shqiperia.

SIS

Agjent kryesor për Greqinë, Qipron dhe Bullgarinë

Çerçifikata

Industria e Perimeve, vlerë për të gjithë

Aktivitetet tona në AGRIS përfshijnë hulumtimin, zhvillimin, prodhimin dhe tregtimin e materialit për mbarështim, si dhe zinxhirin e perimeve AGRIS i cili përfshin shërbime këshillimi për bujqësi dhe kontrata.

Cilësia, siguria, qëndrueshmëria e produkteve dhe besueshmëria e dorëzimit përcaktojnë shërbimin tonë dhe garantojnë bashkëpunimin e përsosur me ne. Prodhimi cilësor i perimeve rrit ushqimin e duhur por edhe konkurrencën. Kontribuon në shëndetin individual, si dhe në atë shoqëror.

Kjo do të thotë qëndrueshmëri dhe në AGRIS është thelbi i kulturës sonë korporative që sjell më shumë fryt sesa vetë ndërmarrja, pasi çon në rritje dhe vlerë të vërtetë për të gjithë.
 

Me këtë filozofi holistike ne trajtojmë çdo sektor të industrisë sonë duke zhvilluar produkte dhe shërbime bimore që shërbejnë çdo lidhje në zinxhir në mënyrë të besueshme dhe cilësore.

AGRIS përgjigjet me material të garantuar të mbarështimit dhe zgjidhje që forcojnë partneritetet, mbështesin natyrën dhe përmirësojnë konkurrencën e industrisë në përgjigje të nevojave të prodhuesve, tregtarëve dhe konsumatorëve për të lashtat e mira, njohuritë dhe perimet cilësore.

Konkretisht:

 • Ajo shikon veçoritë e veçanta bioklimatike që paraqet  një vend , krijon dhe propozon zgjidhje të specializuara dhe të bëra me porosi të dobishme për mjedisin, prodhuesin, konsumatorin dhe kështu shoqërinë.

 • Importon dhe disponon hibridet perimore më produktive 

 • Prodhon dhe ka  fidanë të besueshme - bimë me rrënjë, të vaksinuara , me dy burime-rrjedhime , hidroponike.Διασυνδέει την αγροτική παραγωγή με τις αγορές, με συμφωνίες Συμβολαιακής Γεωργίας.

 • Ndërlidh prodhimin e bujqësisë me tregjet, me Marrëveshjet e Bujqësisë së Kontratave.Εξυπηρετεί συνολικά προσφέροντας μία ολοκληρωμένη πρόταση Λαχανοκομίας που διασυνδέει τους κρίκους της αλυσίδας και ενισχύει την αειφορία.

 • Drejton prodhuesit me këshilla teknike të përgjegjshme.

 • Shërben në përgjithësi duke ofruar një propozim gjithëpërfshirës të perimeve që ndërlidh lidhjet e zinxhirit dhe rrit qëndrueshmërinë.

 • Kontribuon në hulumtimin dhe  në të ardhmen e Perimeve në Evropën Juglindore.

Plani Dinamik i Investimeve

Gjatë gjashtë viteve të kaluara, një program investimesh prej 6,000,000 eurosh ka dhënë fryt, duke e shndërruar AGRIS në aktorin kryesor në Evropën Juglindore në sektorin e perimeve.

 

Objektivat e strategjisë sonë të investimeve janë:

 • pionierimi i materialit përhapës përmes kërkimit shkencor dhe modernizimit të vazhdueshëm
 • zgjerimi dhe konsolidimi në tregjet e huaja
 • numrat pozitivë dhe rritja ekonomike
 • evolucioni i industrisë sonë  

Deri  sot , fonde të konsiderueshme janë investuar në strukturat organizative të kompanisë dhe në përmirësimin e prodhimit

Ne modernizuam njësinë e parë të prodhimit të kompanisë në Klidhi Imathias me:

 • krijimi i dhjetë bimëve standarte shëruese të fidanëve të vaksinaveand new systems for heating, irrigation, plant spacing and the monitoring of production
 • dhe sisteme të reja për ngrohjen, ujitjen, rrallimin e bimëve dhe monitorimin e prodhimit
 • Ndërtuam  një fabrikë të re të fidanëve në Ierapetra, Kretë
 • Ne kemi përfunduar personelin me staf të specializuar të degëve AGRIS Bulgaria dhe degë AGRIS Rumania
 • Ne kemi krijuar një Stacion eksperimental  të ri vizitor  në TrifIlia të  Messinisë