Back to top
NJERËZIT

Vlera e tepërt dhe përparësia konkurruese

Në AGRIS besojmë në meritokraci,  mbështesim shembullin e mirë, njohim përpjekjen dhe i shpërblejmë ata që dallohen nga të tjerët. Punonjësit janë zemra dhe shpirti i kompanisë. Me të njëjtin theks, që investojmë në teknologji dhe infrastrukturë, investojmë dhe në punonjësit tanë me vizionin tonë dhe synojmë të fitojmë një avantazh konkurrues më të fortë në treg. Sepse produktet dhe shërbimet kopjohen - talentat, njohuria dhe përkushtim kurrë.

 

Sot, AGRIS punëson 164 punonjës, 70 prej të cilëve janë  agronom. Së bashku ne bashkojmë cilësinë e produkteve dhe shërbimeve tona. Ne përdorim njohuritë e kompanisë dhe zhvillimet e industrisë sonë. Ne promovojmë Perimet. Ky është pozicioni ynë. Ne mbetemi të përkushtuar tek atë. Të bashkërenditur, të qëndrueshm, dhe të plotë. Së bashku.