Back to top
KOMUNIKIMI

Qenrta e Perimeve Imathia

Fidanishte (Sera), Stacioni eksperimental , Klidhi Imathia
 
Postal Address: 
AGRIS
59 300 KLIDHI IMATHIAS
Tel: 
+30 23330 53500
Fax: 
+30 23330 53513
e-mail: 
freefone: 
800 11 53500

Qenrta e Perimeve në Kretë

Fidanishte (Sera), Stacioni eksperimental , Pahia Ammos , Ierapetra
 
Postal Address: 
AGRIS
ANADHASMOS PAHIAS ΑMMU
IERAPETRA KRITI
Tel: 
+30 28420 95010
Fax: 
+30 28420 95019
e-mail: 

AGRIS Bulgaria

 
Postal Address: 
AGRIS BULGARIA LTD
TRADE CENTER BOILA,
3rd Floor, Office 9,
Mladost District /2L,
Samokovsko Shose Str.,
SOFIA / BULGARIA
Tel: 
+ 359 2 9737997 / 9737979
Fax: 
+ 359 2 9737997
e-mail: 

AGRIS Romania

 
Postal Address: 
AGRIS SEEDS PLANTS
Calea Bucurestilor 91B
075100 OTOPENI / ROMANIA
Tel: 
+ 4 021 315 1567
Fax: 
+ 4 021 315 1569

AGRIS Albania

 
Postal Address: 
Rruga "Fieri",
Lagjja Karbunarë E Poshtme
Parcela Nr. 122,
Zona Kadastrale 2087
KP: 9001
Lushnjë, Shqipëri
Tel: 
+00355 3570 4420

Agronomët tanë

Për këshilla dhe informacione të mëtejshme, mund të kontaktoni agronomin tuaj lokal.

KOMUNIKIMI