Back to top
Innovation

Bimët hidroponike

Në AGRIS pas hulumtimit ne kemi zhvilluar një sistem standard të prodhimit të farave hidroponike. Bimët rriten në kube leshi shkëmbi që ujiten nga poshtë lart (Ebb & Flow), duke forcuar sistemin rrënjë dhe duke kursyer ujë. Ndërsa përparimi i tyre rritet, ato çohen  në xhamat që nuk ndalojnë së ndriçuari natën. Kujdesi dhe hollimi i fidanëve të destinuar për kultivimin hidroponik gjatë rritjes së tyre janë të vazhdueshme, për të oksigjenuar më mirë dhe për tu rritur më shpejt.

Back to Innovation